BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulu

Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulu

Panayır Mahallesi 7.Okul Caddesi No 39 16250 Osmangazi/ BURSA
Vizyon
Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulu her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerisini gerçekleştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını belirlemiştir. Buna göre yapılan çalışmalar için ek kaynak bulunacak, aksaklıklar giderilecek, eğitim kalitesinden ödün verilmeyecektir. Ülkemize en kaliteli öğrencileri Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulu kazandıracak ve en başarılı ortaokullar arasında yerini alacaktır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplum gelişmesine katkıda bukunacak ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirecektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulu bugün ulaştığı düzeyi aşarak eğitimde mükemmelliği ölçü alan eğitim kurumu olacaktır.
Öğretim Şekli :Tekli Normal - Tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır.
Giriş:09:00 Çıkış:15:10
Merkezi Doğalgaz
Ulaşım
Okulumuz Yeni Yalova yolu üzerinde yer alır. Kent Meydanı santral garajdan Demirtaş ve Ovaakça minübüsleri ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bursa´nın her yerinden terminal araçları ile de ulaşabilirsiniz. Web sayfamızda yer alan "Okulumuza Ulaşım Haritası" linkini tıklayarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Panayır Mahallesi 7.Okul Caddesi No 39 16250 Osmangazi/ BURSA
Kent Meydına uzaklık 9 km