BURSA / OSMANGAZİ - Şehit Taner Çobanoğlu Ortaokulu

Mrt

Atasözü ve deyimlerimizi unutmayalım!!!

Dilimizin zenginlikleri kapsamında  atasözü ve deyimler sergisi oluşturulmuştur.Yapılan çalışmalar tüm Türkçe öğretmenlerimizin emekleri  ve bir çok sınıfın katkısıyla gerçekleşmiştir. Çağatay ESEN ögretmenimizin de koordinasyonuyla ortaya harika çalışmalar çıkmıştır.

️ Emeğinize sağlık️

Mrt

Hayatımızın belli evreleri vardır ki atlatmakta zorluk yaşayabiliriz. Paylaşmak ve bazen de bilgi almak gerekir.

Okulumuz çok değerli rehber öğretmenleri Saynur BİLGİ ve Büşra KILIÇ öğretmenlerimizin öğrencilerimize vermiş oldukları "Ergenlik Dönemi ve Sağlıklı Yaşam "semineriyle hayatımızın daha da kolaylaşacağına inancımız tam.

Rehber öğretmenlerimiz her zaman öğrencilerimizin yanında olmaktan gurur duymaktadır.

Şbt

Mahallemizin sevimli kedisi "Gümüş" ders aralarında öğrencilerimizin neşesi olmuştur. Biz de onun rahat bir yaşam alanına kavuşabilmesi için mini bir yuva koyduk. Öğrencilerimiz ise ara ara mama ve su vererek "Gümüş"ün temel ihtiyaçlarını karşılıyor. Kendini sevdirmeye bayılan tatlı kedimiz sayesinde bazı öğrencilerimiz de hayvan korkusunu yenmiş oluyor.

Ayrıca "Gümüş" e alışan öğrencilerimiz diğer sokak hayvanlarına karşı da farkındalık geliştirmiş oldu. Eğitimde iyi örneklerin çoğalması ve sevginin yayılması dileğiyle... Hep bizimle kal "Gümüş"...

Şbt

Güncel hayatımızda hepimizin merak ettiği ve artık önem verdiği bir konu haline gelmiştir.

Biz de öğrencilerimizi küçük yaşlarda bu eğitimi almaları ve doğru adımlarla ilerlemeleri konusunda konferans vererek bilgilendirdik.

Tabi ,

#Güvenilir gıda tüketimi,

#İsraf etmemek gibi bir çok konu gündemimiz arasında yer aldı.

"Geleceğimiz çocuklarımız